måndag 28 februari 2011

Måndag,å nya tag!

IMG_0675

Idag blir de jobbet. De var ju snart en vecka sen vi var där eftersom de var sjukstuga och då låg vi mest å vilade. Skönt att få komma tillbaka lite i verkligheten och i rutinerna.

Bestämde mig i helgen efter innebandymatchen att jag MÅSTE börja röra på mig. Om de är så illa så man inte kan röra på sig efter innebandy matchen så är de illa. Sen ser man ju ut som en bulle i vissa stunden =/ Dags att tag tag i livet innan man blir en bullpåse. Hihi,söta William var med på innebandy i helgen. En bild som mamma tog.

Imorgon börjar jag med min fina lista som jag ska blogga om varje dag i denna månad. De blir en utmaning och kanske lite kul. Vi får se allt om de blir bra. Hoppas ni andra också gör en sån i era bloggar.

söndag 27 februari 2011

Nu blir dr ändring...

Åå,nu får de allt bli ändring... Här ska tränas som aldrig förr. Tar å säger godnatt!! Trött å ont i hela kroppen efter innebandyn. Haha.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Fikar i vansjö

Fikar lite i Vansjö. Pappa gör roliga miner :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Slut som artist.

Har varit en låååång dag. Uppe kl 8 för att styra upp diverse. Mot stan å utk hallen. Lirade en innebandy match med jobbet. William tyckte de var kul å spela i pauserna. Å, han gillade alla som ville passa honom :) va ut med jobbet ikväll. Blev en förfest å utgång. Blev seg mot slutet å åkte hemåt sista nattbussen. Vad man vill bo i stan. Kan bara ta en promenad hem. Nu ligger jag i sängen å tänker somna....


- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 26 februari 2011

Mat hos mamma å pappa

Åååh,jäkla hungrig man blev efter matchen vi körde me jobbet idag. Vi förlorade å de va skor kul. Dålig kondis jag har. Borde börja träna igen. Kanske blir utgång me jobbet ikv. Får se.


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 25 februari 2011

Frugan är lycklig!













- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Uppsala,Sverige

Kött,kök å bar

Jag å kära frugan carro var där idag. Blev massor mys,prat å skratt. Först måste jag säga att de var den bästa resturangmaten på länge. Första gången jag ätet där å blev impad direkt.


Jag åt oxfilétorundes med västerbottenpure å vitlökssmör. Efterrätten vart en vaniljpannacotta med citrussallad och blodapelsinsorbet. Fall direkt i min smak. En njutning.


Tyvärr är inte bilderna de bästa men men. De smakade bättre. De bästa av allt var att man fick välja vad man ville ha för tillbehör till kötet/fisk osv. Fanns massor att välja bland i potatisform. Å såsen fanns de mycket v också! Personalen var riktigt trevlig :) dit ska jag igen. Kanske när jag fyller år!? :) påväg hem. Trött efter en härlig dag. Ska upp tidigt imorrn. Jag å w ska in till staden. Puss


- Posted using BlogPress from my iPhone

W ritar:))

W ritar små sötläskiga gubbar. Han säger att pappa är den första å w å jag är på den andra bilden. Sötis!!!





- Posted using BlogPress from my iPhone

lockilock

DSC_0533 - Kopia

när jag är rastlös. gör jag saker till mig själv :) tack jannice!

Är bloggläsningssugen

Har varit bloggläsningssugen i några dagar å de blir bara värre å värre när jag inte får läsa något nytt. Så ni som vill ha kommentarer tycker jag verkligen ni ska lägg till eran adress på kommentarfältet så kikar jag in så fort jag kan :)

HAN ÄTER WOFFLA :)))

Blev inspirerad av att göra vofflor idag. Voffeljärnet har inte används sen jag vet inte vad eftersom när William var ungefär 1år så spydde han vid middagsbordet upp pankaka för han blev magsjuk å sen dess har han inte ätit pankaka,plättar å vofflor. William äter voffla nu å de är superkul. Lycklig mamma.

DSC_0500DSC_0506DSC_0504

Han tyckte de var riktigt gott å sa flera gånger under måltiden att de var en god voffla. Jag hoppas han äter de varje gång jag lagar denna rätt även pannkaka och plättar. Riktigt kul att se detta. Love

Vila i frid Rebeckah Johansson

Läste ur en bekants blogg att glamourmodellen samt big brother år 2004 deltagaren inte finns vid liv. Jag minns henne. Hon gick i våran skola i Almunge en period och jag träffade på henne på en sommarfestival sommaren då hon var med i big brother. Å,nu finns hon inte kvar. Inte för att jag kände henne väl men man tänker på henne. Jag undrar också “varför”??

 

expressen

:))

En bild på sötnosen. Han ser väldigt intresserad ut av å kolla på tv :) nu ska jag försöka sova igen.....


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Vansjö,Heby,Sverige

torsdag 24 februari 2011

royal spa

kollade in härliga massage å kikade in att dom hade choklad massage. någon som har prövat? verkar spännande. men vanlig massage är nog inte fel de heller. jag skulle verkligen behöva massage. jag som har ont i rygg å axlar väldigt mycket :( så jag tror denna sida är perfekt, royal spa. kika in på denna underbara sida :)  jag måste bara boka in något av dessa någon gång man kan å har tid. verkar vara riktigt mysigt. föresten. någon som har tips på någon bra produkt mot finnar? jag hatar mina finnar. dom är jämt och spökar till i ansiktet bara jag har sminkat mig. jag vet inte om sminkbortagaren jag använder är dålig eller om allt inte riktigt försvinner? någon som har något bra tips? har en torr hud med kan jag tillägga. love

DSC_0482 - Kopia

Whislist

då var de snart dags att fylla 23år. inget speciell ålder men detta ska ju givetvis firas såklart :) då kommer min önskelista på vad man önskar sig. inget speciella saker men behövligt.

presentkort från hm,mio,ikea,myrra,åhlens å hm.
cocktailglas.
middagsbjudning.
fårskinstofflor.
plurras kokbok å klassiska tårtor av m.ahlberg.
överkast till sängen i vitt.
kaffekopp m fat från indiska i vitt.
kitchenaid i vitt eller mintgrön
en flaska vitt vin
värmeljus
dvd filmer
massageupplevelse å spa bla salong classique & royal spa

låt fantasin flöda ;)

FRYSER

DSC_0481 - Kopia

Kalla jävla Sverige. När blir de vår å värme?? Jag går bara runt å fryser. Imorse vad de ca –27 och burr så kallt de var. Övervåningen är som varmast nu eftersom hela badrummet nere är utrivet å drar kallt. Allt är utrivet. Jag går runt i mina myskläder å bebor i dom. Ska iväg å vila en stund på soffan. Love

remember my lips

DSC_0462 - Kopia

RABIOSA

onsdag 23 februari 2011

God natt saga

William har valt godnatt saga. Dom tre bockarna bruse. Han älskar att lyssna på saga. Vissa sagor kan han utantill :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Vilar




Älskar att läsa mat å bak tidningar :) ligger på soffan å vilar. Kniper i min mage fortfarande. Nu är de repris på Mobergs matprogram på fyran. Ska vila upp mig och kolla lite på de. Sen är de Sveriges mästerkock med. William är så söt! När programmet m Pär Moberg börjar så springer han till soffan å hinner säga "vad blir de för mat" :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tar luft :))







- Posted using BlogPress from my iPhone

Morot å hummersoppan

Prövade på morot å hummersoppa till kvällsmat. Citron,vitlök,gul lök,lite chili,hummerstjärtar,morot,salt, å creame frashie. Undrat om jag har glömt något. Den blev lite stark annars ok. Den får en trea av fem. Måste va smäller mot magen.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tvättstugan

st_da_1188506108_7306565

De var dags att göra ett ryck… Blev en del maskiner.

Då va de min tur då..




Går å lunkar i morgonrock å har ont i magen. Spänner och kniper. Inatt vaknade jag upp av en darrig,yr och frossig magverk och de kändes som jag skulle spy. Sprang på toan men de blev inget. Varit på toan flera ggr. Känns som någon släng av magsjuka av något slag. Usch,jag hatar sånt. Vill bara spy så de blir bättre. Verkar inte vara så lätt. Ska slänga mig i sängs och vila ännu mer.
- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Storgatan,Heby,Sverige

Mer förvirrad kvinna får man leta efter..



Jag har en fas mitt i mitt liv där jag inte vet vad jag vill göra med livet. De är sjukt svårt och jag har ganska mycket ångest varje dag om både små och stora saker. Jag fick mig en tankeställare här om dagen när mamma sa åt mig. När hon sa “ryck upp dig,ta tag i ditt liv”. Jag tror mamma tyckte de var hemskt efteråt när hon hade sagt de. Men jag tycker de var fina ord för dom värmen innerst inne i mitt hjärta. Jag är förvirrad,jag är någonstans mitt i livet där jag inte vet hur jag ska bete mig,där jag känner saknad å rastlös. Livet jag lever idag med mycket egoistiskt i mig är egentligen inte min grej. De har bara blivit så för att jag har en period där jag inte mår särkilt bra. Hur ska man förklarar allt för att ni ska förstå? De tar på krafterna att tänka och de är bara jag som kan göra mitt liv bättre idag. Jag är i en periodare där jag knappt vet vad jag ska göra åt de hela. Jag är en tänkare,en förvirrad sådan. Å,kommer förbli ett tag. Så tråkigt när jag inte vet vad jag vill. Jag har varit en sådan i många år som ångrar mig i sista sekund. Jag lägger tyngde på mig å mina tankar ofta. De är så svårt. Hur ska man kunna bekämpa detta? Någon som har tips eller liknande tankar? Jag är verkligen en förvirrad kvinna å mor. Ryck upp dig,Jannice!

tisdag 22 februari 2011

Hummersoppa

Krämig hummersoppa

Antal portioner: 4 personer
Färdigt på: 45 min

Ingredienser:
skalet från 2 humrar
1 st hackad gul lök
3 msk matolja
1 msk tomatpuré
1 msk cognac
5 st vitpepparkorn
salt
peppar
2 dl grädde
2 dl mjölk
0.5 l vatten
2 st lagerblad
Servera gärna med en klick crème fraiche, ett gott bröd, gärna lite sprött och ugnsvarmt och garnera med dill och citronklyfta

Finhacka hummerskalet i en mortel eller matberedare med kniv. Ju finare bitar desto mer smak. Skala och hacka löken. Fräs den i oljan i en kastrull. Tillsätt hummerskal, tomatpuré och cognac. Häll på vatten så att det täcker. Lägg i lagerblad och vitpepparkorn och låt sjuda 20 minuter. Låt sedan soppan vila en stund. Sila soppan och koka sedan kraftigt tills det bara återstår cirka 1 deciliter. Späd med mjölk och grädde och smaka av med salt och peppar och eventuellt lite mer cognac. Mixa soppan med mixerstav eller i matberedare. Servera soppan, gärna med lite hummerkött på toppen.

måndag 21 februari 2011

Kom å dela en lasangebit med mig ;)

Lasange med smarrigt innehåll, bl.a. Grädde å mjölk,lök å vitlök,röd tomat,köttfärs,smör,ostsås å ost täcke. En favorit hos mig. Älskar lasangedoften.,vattenkastanje,gurka å rödlök. Kan de bli bättre?


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ketchup

Om man inte orkar blanda peppar och ketchup :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Soppa

Tomatsoppa med creame fraishe å rödlök. De är skit gott nämligen.



- Posted using BlogPress from my iPhone

BILEN!

Idag ska jag besikta om bilen och jag vet INTE hur man gör. Jag är glad att Marie också ska till bilbesiktningen så hon kan hjälpa mig. Men jag tror inte att de är så svårt. MEN jag har ALDRIG NÅGONSIN varit och besiktiga bilen. Haha,de kanske blir intressant. Ska en sväng ner på Karlssons också. De var länge sen jag var där. Vad ska man göra på sin semester i sommarn då? Storesyrran gav ett förslag på att en dag ska vi ta småttingarna till Kålmorden och de är jag inte bang på. Men resten då? Man får se. Jag måste planera och spara nu :)

Bob Marley-Could you be loved

TOAN

Jag blir rädd varje gång jag ska gå på toa nere. Allt är utrivet och ska göras om. Halva golvet är utrivet (tror de ska sätta in en avfuktare) och väggarna är som stort sätt rivna. Snart får lilla W äntligen ett badkar här i Vansjö. De kommer se bättre ut inom snar framtid. Hihi,scary! :)
DSC_0454 DSC_0455

Fuck you I´m tierd.

DSC_0448 - Kopia

Jag är en idiot,att jag inte har fattat något….??

söndag 20 februari 2011

FUCK YOU

JÄVLA DATOR HELVETE.



Jag hatar min dator massor. Jag fattar inte vad jag har gjort denna knasiga grej för något? Den är seg,trög,otrevlig och hackar upp sig,startar om internertflikar och massor med annat skit. Jag hatar dig datorlilla. Dags att ta och svika dig och inventera sig en ny och enkel laptop. Jag tror jag har miljontals med virus. Vet inte när jag körde något virusprogram sist? Om jag ens har något? Sugen på MAC. Men som vanligt så kostar de massor med pengar.  Men har inte råd just nu.

Packar

Packar för fullt. Allt är i en enda röra. Jag måste säga att de är långt ifrån klart.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Hmm..

Ligger på soffan. Har legat här i nästan 10 timmar tror jag. Är sugen på flott mat och cola. Är lite less på denna situation som bara blir rungång. Fan vad jag är less... Varför blir de så fel?


- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 19 februari 2011

Slut som artist!

Haha,så snygg man va imorse... Nu är man med igen ;)



- Posted using BlogPress from my iPhone

Gårdagens

Jag och Frida innan vi åkte till bowlaget. Fredrik kom å hämtade oss så vi åkte med honom ner. Maten var inte de bästa. Hummersoppan var godast. Bowling var skit kul. På lördag är de innebandy match mot ett annat skift på jobbet.



Haha lite poser;)


Frida gjorde en frisyr på mig. Den var riktigt fin. Tack så mycket :) sov hos en jobbarkompis inatt och jag tror de blev lite många drinkar med ;) men nu är jag med igen. Träffade min gymnasiumkompis Nina med. De var skit kul.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 17 februari 2011

Smörgåstårta

Mums,gott de va med hemmagjord smörgåstårta:)








- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 16 februari 2011

EN TRÖTT UNGE.

DSC_0452

Om man somnar så här obekvämt så måste man vara riktigt trött. Somna på en pall,inte rekommenderat. Han har varit lite ledsen nu på kvällen. Saknar sin pappa som är i Norrtälje. De kan inte vara lätt att vara William. Ha en pappa som sover tillfälligt borta och en mamma som jobbar fem skift (inte för jag tycker han har stört sig på de)?? men man vet hur de är. De blir ändring snart,dock inte på mitt schema. Jag älskar att jobba skift och skulle helst inte vilja byta. Men tur att man är hemma med W i veckorna och gör massor skoj. De är ju viktigaste att han mår fint. Har skit ont i halsen. Jag som trodde de skulle gå över. Hoppas de gör de imorgon. Hatar att ha ont i halsen. Svälja är ju verkligen inge kul. Man vill helst inte svälja alls. Haha. Nej,dags att sova snart. Love