söndag 15 mars 2009

Bröllopsfrossa! :)

Tog en promenad till Morgongåva. Vart blöt om skorna. Jag behöver köpa nya. Men jag kan inte priotera de ännu även om jag har hål i dom. Har iaf tygskor. Men de känns inte riktigt som de är dags att använda dom. Inte förens de blir torrare mark ute. Så jag får vänta och vara glad tills löningen kommer igen. Då kanske jag kan köpa ett par bättre skor. Jag har köpt kritor till William så nu kan han rita utan att han blir blå i hela ansiktet. Han vill ju bara måla med bläck och inte blyerts. Haha,bus. Vi målade imorse. Jag tror jag ska roa oss båda med att måla med kritorna imorgon. De är kul med målning. Jag önskar jag var bra på måla och rita. De är ju kul att måla sina känslor på ett papper oavsett vad man känner.

Jag tror jag är smått deprimerad eller något (de är egentligen inget man berättat). De är lite saker som jag stör mig på,som gör mig ledsen. Men jag tror inte de är riktigt bra om jag ska berätta allt för man vet ju att människor kan prata. Men jag brukar alltid vara de 1 gång om året och speciellt vintertid. Jag hoppas de vänder för nu är de ju snart vår. Solen brukar ju vara en bra medecin och såklart William. Dom två sakerna framför allt William är en smärtlindring. Man blir så lycklig om dagarna. Om jag inte hade haft honom om jag hade varit själv så hade jag nog fällt betydligt mer tårar än idag. Jag vill ha sommar nu. Ge mig!
Kollade in de nya programmet "Vårt bröllop i era händer" på TV3. Riktigt myspys program. De var ett par i Uppsala som skulle gifta sig och jag såg en bekant (tror jag) som har gått på GUC om jag såg rätt. Ganska kul! Men hennes brudklänning var inte ett dugg fin tyckte jag. En brudklänning ska vara vit,HEL VIT med "tubbstil" uppåt (alltså inga band). Sen ska de vara lite mönster i pärlor eller paljetter någon liknande iaf. Sen ska de vara släpande nertill. De är fint de. Sen skulle jag vilja ha en håruppsättning med lockar och en tiara på huvudet med i de. En brudbukett med ljusrosa,mörkare rosa och vita rosor med murgröna i. Haha,inte för att jag planerat att gifta mig. Men skulle vilja de en vacker dag!!!!!! Nu förstår jag varför jag vill blir florist!!! Love

1 kommentar:

Jessica sa...

såå fina bröllopsklänningar, sån skulle man vilja ha på sig =D haha..

va kul med kritor.. de e skoj.. va gör ni idag då?? Puss