måndag 27 april 2009

Arg? Ledsen? Sotis?

Jag är jäkligt trött. Jag har inte orkar något idag. Bara slöat och sånt. Degat. Jag och Jessica har ju bestämt att vi ska tävla mot varandra. Vi vågar iaf väga oss med varandra. Tobbe vågar inte de så jag la ner de med att gå ner i vikt med honom. Ska satsa på soppor som Emma gjorde. Måste säga bra Jobbat Emma för att har gått ner nästan 6kg. Du är på god väg. Grattis! Jag önskar jag också var så duktig som du. Jag har kommit en bra bit. Men målet är inte halvvägs. 10kg ska bort från min kropp. Gärna mera. Jag lider inte av att bli smal,snarare tvärtom. Men de skulle vara kul att kunna behålla byxorna. Förut var de en del byxor (innan graviditeten och allt) som satt skit fult på mig. Verkligen skit fult. Hängiga och så. Jag hoppas jag slipper sånt när jag är färdig med mig själv. Jag satsar nog mer på en sunny beach 2010 än i år. Haha,jag kommer inte riktigt hinna träna så mycket. Men träna ska jag. Ska försöka träna lite mera med Emelie. Lär köpa gymkort.100_8707

Ingen verkar förstå mig? Alltså,jag saknar mina vänner,familj och släktingar jätte mycket. De känns som man missar jätte mycket om man inte har sett dom eller pratat med dom på länge. E-mail är ju inte samma sak. Jag blir faktiskt ledsen över att jag knappt ser om. Jag har ingen jag kan vända mig till om tårar ska falla från kinden. Verkligen ingen. Man kanske inte alltid vill eller orkar prata med Tobbe hela tiden och William förstår ju kanske inte så bra. Jag önskar jag bodde i Uppsala. Nära till allt. Om inte dom kommer hit, får man komma till dom. Nej,de är verkligen jätte jobbigt. Jag tror nog ingen kan känna mina känslor just nu… De är tröttsamt och slitet! Jag får nästan ingen hjälp med något här heller. Man blir less. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag gör just nu. Jag har känt mig ensam,men jag kan nog aldrig gemföra mig med något annat. Visst jag har William the happypills. Utan honom går inte en dag galant.

100_8704

Jag känner inte för att göra saker alls. Jag har tappat gnistan. Inte konstigt när man bara får höra negativa saker. Jobbigt när du är så trött och aldrig känner för göra saker,bara när de passar dig. Tråkigt att du missar din dröm. Man har ju bara dom små så små en gång i livet. Livet går inte i repris. Jag vet inte om jag bara tror eller om de är så. Visst pengar är bra,men jag tycker du har jobbat mycket nu och att de borde finnas pengar så de blir räcker och över. Men ingenting är gratis. Jag bara går och surar för att jag aldrig hinner med att träffa vänner eller ens får vara själv i några minuter. De verkar som de här kommer bli tufft men jag är nog stark endå trots allt. Men jag är så trött på att aldrig få vara mig själv. Är mamma 24 tim/dygn. Inte konstig att man bli koko i skallen om man aldrig får ens gå på toa själv?! Då beundrar jag 10barns familjen i Dalarna. Hur gör dom? Tobbe jobbade faktiskt inte denna helg fick jag reda på. Eller om ens bränna musik,krogenrunda och måla sandlåda hemma räknas som jobb? Äh,jag är nog bara lite avensjuk för att jag aldrig hinner med så mycket längre……

“hoppe,hoppe hare,satt och mumsa bär,klappa sig på magen de var gott de här”. Haha,man blir som man umgås :) Skiva med Wille.

6 kommentarer:

Carro sa...

Förstår hur du känner gumman!! Men du har mig kvar, de hoppas jag du VET!! Vi får ta å ses oftare, vet att vi säger så hela tiden men de måste bli ändring!!
Love you sötis!!!

Jessica sa...

ja de ska bli kul och tävla :) de ser jag fram emot, men ska vi säga något datum eller kör vi bara på?? :)

Förstår om du vill bo i uppsala, men så fort du har körkort kanske du ångrar dig igen :) jag tycker ni bor fint gumman :) PUSS ses nån dag?

stefan sa...

Jag tycker ni gör rätt som tävlar mot varandra :)
ska bli grymt kul och se sen vem som vinner. Men huvudsaken man är glad tycker jag.


/stefan

Anonym sa...

Lämna honom! Flytta till eget med den lille, nära dina kära.

Katharina (med Alva) sa...

jobbigt du känner så :( Alla är visserligen ledsa nån gång en ja..det skadar ju inte att sätta upp sig på lägenhet lite närre allt du har kär? Verkar so du skulle må bättre om du bodde närmre. Sen ska du inte tänka på att Wille kanske får en bättre uppväxt o ni bor i hus, för så är det inte! Det enda han behöver för att å bra är er!

Jessica sa...

De som anonym skrev tyckte lätt tråkigt /ledsamt.. Jag vet ju att ni båda gillar varandra. och wille. men jag tycker inte alls ni ska göra slut.. De är ni helt enkelt.. pusss