måndag 27 april 2009

:)

100_8734

William sover middagslur nu! Trött kille. Man blir de av att åka så mycket bil. Igår åkte han långa bilturer. De är tur han är snäll. Gnäller aldrig. Åkte in på MAX och Marie bjöd på mat. Hihi,han åt pommes frites och cheeaseburgare. Sötisen min! Pommes är poppis i hans värld. Har inte städat ännu. Jag är slö och har tråkigt.

Har bokat körlektion på Nisses trafikskola i Sala nu. Så den 4 maj åker jag lite runt i Sala. Pirrigt. Jag har aldrig kört i Sala och de ska bli spännande och kul. Hon sa att man skulle få ytterligare en kurs man skulle ta innan man skriver teorin. Kurs om trötthet och alkohol. Men de kostar 700:- om man går med och blir kund/elev där. Annars kostar de runt 1000 lappen. Jag känner verkligen att jag behöver jobba. De är dyrare att ta körkort nu verkar de som.

Love

3 kommentarer:

Jessica sa...

Åh va kul med körskola :) de kommer gå så fint så.. Jag var också nervös första gången jag övningskörde.. men de gick fint se. Teori ska man kunna allt i boken de kommer mycket på teoriprovet som man inte trodde skulle komma.. jag kan hjälpa dig plugga om du vill :) Pusss

Jessica sa...

jo föresten har du teori böcker? puss

Jessica sa...

http://www.mylivesignature.com/mls_wizard1_1.php där är sidan jag skrev "Puss jessica"

Puss