tisdag 18 augusti 2009

Ont i foten

Jävla jobbar skor. Man får ont i fötterna jämt av dom. Dom är också stora sen jag hade dom när jag väntade lilla William och jag har inte bytt ännu. Så jag får stå ut med de onda. Jag kasnke borde gå och kolla om dom har några nya skor i min stl. Jag har nu ett par större. De svällde så mycket den sista tiden jag jobbade här år 07 och de har gått en tid sen dess.. Haha.

Sitter på rasten och kollar lite mail osv. Sover hos mormor och morfar i stan tills fredag morgon. På kvällen blir de hemgång och då blir de säkert städa,tvätta,diska osv efter Tobbe antar jag. Haha. Men vi får se. Dom har inte börjat med staketet vilket jag trodde hela tiden. Jag blir tokig på de dära. Hm,hur kan de gå så länge. Väntat i flera månader.. Ingen ideé man tjatar. De ska hända något innan dom fattar. Skylla på vädret är bara en ursäkt??

Haha,ja de är så jävla tråkigt att vara ensam. Men någon dag ska jag,Jessica och hennes fätsman gå på bio och ut och käka. Jag vill se "Sommaren med Göran". Vi får se vad dom vill se. Hihi,om du ser detta kan du ringa mig ikväll på mormors telefon?! Snart rasten slut. Jag längtar tills jag ska hem faktiskt. Love Jannice

2 kommentarer:

Carro sa...

ååh sommaren med Göran måste jag oxå se snart!!

Jessica sa...

vi vill också se sommaren med göran :) men hade tobbe sett den då?? :) va vill ni äta någonstans?? :) Puss