fredag 22 januari 2010

Veckan lider mot sitt slut :)

Snart helg. Skönt! Veckorna går fort. Jag tyckte nyss de var måndag och nu snart är de helt plötsligt fredag. De måste vara för att jag älskar mitt jobb ;) De är riktigt kul just nu. Visst har vi svackor ibland. Men humöret är på topp!!! :)

Ska till frisören och färga och klippa. De märks att jag inte ha varit där på länge. Håret är inte alls som de är de första månaderna när man är nyfärgad. Man är väl van nu. Men håret blir mycket mer smutsigare enligt mig. Sen har jag väl ärvt lite håregenskaper av min käre pappa.

I helgen blir de filmkväll! Jag och Wille ska umgås riktigt. Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar. Har tagit ledig torsdag och fredag för att umgås med min lilla roliga son,sen behöver jag vila. Blir alltid så trött och vimsig. Så de får man allt kosta på sig ibland. Sen blir de kryssning med några i från jobbet med. Ser fram emot de.

DSC00117_thumb[2]
smygfoto. Jag,Syrran och Josephine. Märkte inte ens att Fredrik tog denna bild. Haha. De var på Wesslans fest!

2 kommentarer:

jessica sa...

ja skoj att han tog smygfoto :) men de är ju bara kul. synd att jag bara ser så hemsk ut på foto..haha ;) men de bjuder jag på. de är ju så jag ser ut. haha =)

ja va mysigt emd filkväll ;) myspys :) va blir de då??


PUSS

Stefan sa...

haha smyg bild ;) skoj