onsdag 24 mars 2010

HIHI!

100_2510

På torsdag öppnas Media Markt. Men jag ska endå inte ha något så jag ska inte köpa något heller. Men dom lär ju ha bra erbjudande och El giganten lär vara skit nödiga nu. Jag har inte stort förtroende för dom längre eftersom jag har fått begagnande saker därifrån och jag vet folk har fått de med. Så Media Markt är bättre enligt mig. Dom har massor med olika märken och de är bra priser. Skulle vilja ha ett sånt där kylskåp man hade på 60 talet. Tuffa som bara den. Sånt där litet och runt. Sött! Men de skulle inte passa i köket här. Jag gillar sånt gammalt stuk. Gillar Leila Lindholms kök! Riktigt fina färger hon använder.

Idag ska vi kika på golv. Lär välja ett nu. Hoppas dom har fina golv där. Är så roligt att får dona och renovera. De är helt min grej fast de är slitigt med. Men de kommer bli kul. Vitt och silver utgår jag ifrån. Hallen ska målas från furu till vitt. Skit snygg och ÄNTLIGEN enligt mig. Jag hatar furu. De är de fulaste som finns. Ska fixa och dona och köpa lite möbler till sovrummet när de är färdigt sen och man ser vad som rymmer och får plats.

Ska sälja Audin snart. Den bästa bilen vi hade ihop. Jobbigt :( Love

100_2512

1 kommentar:

Jessica sa...

vart ska du göra om nånstans?? i heby eller?? :)

jag gillar också leilas kök, och alla fina färger hon använder på alla köksformar och så :) på inreda finns de mkt fina saker ;) älskar den butiken samt bluebox ;) Längtar tills vi kan göra om här hemma ;) pusss