onsdag 26 maj 2010

ONSDAG IDAG!

DSC_0288 Trött kvinna jag är. Jag lägger nog ner med tid på livet än att sova. Jag lägger mig sent om kvällarna. Inte konstigt att man blir trött. Jag tycker inte om att lägga mig innan de är mörkt ute. Då ligger jag bara och tänker,vrider och vänder på mig hela tiden. Men man får skärpa till sig och ta tag i livet…… tills vintern kommer och de är kallt ute då man verkligen vill gå i ide :-)

Jag tycker de är kul att de är ganska många som följer min blogg. Då blir jag glad. Hoppas de är ännu mer som kommer trycka på följ-knappen. Jag älskar att läsa bloggar de är de roligaste nöjet på kvällskvistarna när man ha tråkigt. Bloggin is the shit. Såvit jag vet kommer jag nog blogga hela mitt liv. De är kul att dela med sig om alla tankar om livet som man har. Visst en del saker sprid lika fort som en könsjukdom. Men de är smällar man får ta ;-)

Denna junimånad kommer hända mycket. Min systers födelsedag samt hennes födelsedagsfest,ev Grönalund med jobbet,kalas,APT kväll med jobbet osv. Varje helg är uppbokat. Måste ju få in en träff med Emma,Andreas och deras lilla Mattias med. Vill se den lilla sötnosen :-) De ska verkligen blir kul. Älskar barn och barn älskar mig ;-) Haha. Får styra upp detta nu. Min semester ska jag ta V.28-32 och under 2 veckor ska jag göra min intensivkurs på körkortet B. Jag vill verkligen ta de förbannade kortet nu. Alla skulle bli så glada då och jag slapp skämmas ;-) Samt att De skulle underlätta för mig och William en hel del om jag hade de nu. Men de är inte som en väska,ett klädesplagg eller ett par skor att bara gå köpa sådär. De är något man får jobba på och när man kan allt så förtjänar man verkligen de fina kortet! :-)

Dags att hoppa i sängs snart men först ska jag bara läsa lite bloggar. De är så kul :-) Love Jannice

1 kommentar:

Jessica sa...

Ja du kommer fixa körkortet galant. pluggar du teori nu? :)

mkt roliga saker du ska göra :D spännande.. puss