fredag 28 maj 2010

T O R S D A G :-)

DSC_0394 Tröttis somnade som en stock! Han är så söt så. Hans förbannade eksem tar kål på honom. Jag tar kål på alla telefonsvarare och andra bud på telefonen när man försöker ringa Enköpings barnspecielist. Imorgon ska jag försöka igen. Måste boka tid för Williams pricktest. Måste kolla om han är allergisk eller ej :-)

De har gått kanoners på jobbet idag. Inge stress,ingen pain. Lyckliga dag eller vad man ska kalla de. Skönt att de snart är helg. Jag längtar faktiskt. Då ska jag passa på att sova ut massor.

Måste bara berätta om ett par grabbar som åkte buss in samtidigt som mig idag. De måste ha varit bröder eller något. störta killen kanske var i 18 års ålder och den andra pojken kanske var i 13-14års?!?! Ren chansning nu. Den minsta grabben sätter sig och slänger på sig bälte. Den största pojken “varför sätter du på dig bälte de är bara löjligt”… Minsta pojken “Men jag vill ju inte dö oskuld”. Gud vad jag utbrast i skratt å lite tårar. De var kul! Vilken charmör alltså :-) Vad rolig han var.

DSC_0389 Min söta klocka ifrån Cocoo :-) Super söt i retro färg! Love

3 kommentarer:

Jessica sa...

cool klocka de är =) skit snygg!! och wille är ju allt bra söt. pusss

Petra sa...

Shit vad roligt! Kanske dags med en ny reklamkampanj "Använd bälte! Det säkra sättet att inte dö oskuld"

Jessica sa...

de trosorna jag köpte finns ju också på vero moda :D jaa jag har alltid gillat blommigt såå himla underbart vackert =) puss