torsdag 2 september 2010

BACK TO WORK

Min tand börjar ge sig efter operationen. De känns lite men den börjar försvinna och de är så skönt att de äntligen känns att de håller på läcker ihop. Måste vara svårt att läcka i en mun med tanke på att de jämt är blöt där. Idag kanske man kan äta lite fast mat. Jag har mest käkat flytande eller mjuka matträtter.

Övningskörde igår och de kändes som man hade körkort. Hoppas man bara kan göra bra från sig när man kör upp. Teori hatar jag och jag fattar knappt hur man räknar ut reaktionssträcka å sånt. Måste få lite hjälp på den fronten. Jag vet ju lite. När man väl kommer till krita svartnar de och jag bara chansar. Jag har aldrig varit vän med matematik så hur sjutton ska man få till de?? Men jag känner själv att jag börjar närma mig kortet.

Nästa vecka blir de träff med Emelie. Får se vad vi hittar på. De blir ju en lunch träff efter jobbet och de är alltid kul att träffa och prata skit med henne. Alltid kul. En vän för livet. De har varit så mycket på senaste tiden och jag vet inte vad jag har allt någonstans. Bjuden på inflyttningsfest hos Carro och Tony. Dop för Lucas snart med. Måste handla present till honom :) Sen åker vi upp till Säffle nästa helg och firar Martin som fyller 30år. Jag skulle behöva en tur till Sthlm ev i helgen.

Nu ska jag ner och riva morätter. De kan vara mumsigt! Love

1 kommentar:

jessica sa...

åh jag kan hjälpa dig med teorin :) åh va kul att ni ska träöffas.. vill med. vilken dag? pusss