fredag 3 december 2010

PEPPARKAKSBAK

Har haft pepparkaksbak hemma hos mamma och pappa i Knutby. Hela familjen var samlad och mamma hade lagat god kyklinggryta. Har saknat alla massor. Längtar tills julen då vi alla ses igen. William är lite sjuk. Hosta och hade lite feber nu på kvällskvisten. Somnade i bilen hem och sover ännu. Hoppas han piggnar på sig så han orkar äta bättre på tallriken. Är så jäkla impad på syrrans son. När jag träffa honom sist så kunde han inte 2-3 ords mening. Nu kan han de. Duktiga killen.
DSC_0875 William tyckte de var skoj med pepparkaksbak och gjorde en hel plåt med massor fina pepparkakor. Vi fick med oss tre plåtar pepparkakor hem och de är härligt med hembakt. Köpta pepparkakor är jag inte ett dugg intresserade av. De smakar inte lika bra som hembakt. Sötnosen hade Emil i Lönneberga förkläd.
DSC_0876 Lilla Alexander och Jessica bakar peppisar och han gillade de mycket med. Han lekte glatt med bilarna i mellan åt också. Sötis!
DSC_0879DSC_0880 Mätt och glada pappa! :)
DSC_0881DSC_0883 DSC_0902DSC_0905
Haha,så man ser ut då. Är man snygg så är man?! William är iaf den sötaste. Haha,vi fular oss en massor och de är kul ju :) Hade inga bra bilder på mamma och största syrran. Bara en som dom knappt syns på. Kanske ska lägga in den med för att dom inte ska känna sig utanför ;) Hehe. Här är den.. DSC_0890
Bara så ni vet….Min familj de vet de där med kärlek!!!! PUSS

1 kommentar:

Jessica sa...

myspys va de ju :D