onsdag 16 februari 2011

LISTA

Snodde denna av Carolina Gynnings blogg. Så detta ska jag börja skriva om i månad mars. Vi får se om de blir bra eller dåligt. Haha,givetvis kommer jag blogga om vanliga saker med men de här kanske blir kul med…  De här kommer blå jäkligt svårt. Haha,utmanar er med ;)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

3 kommentarer:

Victoria sa...

Halloj. Angående sköldpaddor så beror det väl på hur man ser det, man lär ju rengöra vattnet rätt ofta, iaf för deras sen vill dom ju inte bara ha pellets till mat (som många tror) det är tydligen inte så bra, sen lär man ju skrubba rent skalet från alger då och då. En av sköldpaddorna var ju min från början men jag tröttnade rätt fort :P Är ju inte direkt proffs på dom men det är det jag vet iaf :) Hihi, ja vi lär ses snart, var längesen nu :) Hur går det med allt? kram

Katharina sa...

Jag jobbar som butiksbiträde i en matbutik, inte direkt spännande :P

Åh vad kul med sån lista :)

Jessica sa...

Lax med hemma gjord potatis.

Lax bitar 4 st, salta dem och lägg i ungsäker form. pressa en halv citron över dem och lägg på cremie fraiche med smaken dill och vinäger,svartpeppar) i ugnen ca 20 min

hemma gjord potatisklyfor.. tvätta och skär några potatisar så många man vill ha. häll över lite olja på dem och krydda med timjan eller färsk timjan på :)