torsdag 21 april 2011

Har varit på bolaget å köpt de nya rosevinet Hidden rock. Den skulle ha smak av gelehallon och björnbär bl.a. De ska bli spännande att smaka den :)


Å, sen William nya skor är trasiga?!?!?!?! Fick mig en chock imorse när jag skulle med honom till dagis. jag fråga vad han hade gjort å så men då tittade han bara beskymmrat ned på dom. "dom gick sönder på dagis mamma".. Hur?!?!? Tänkte jag. Jag for å lämna honom på dagis brände iväg till Sala för å se vad dom kunde göra. Inga nya fick jag men dom skulle fixa dem på skomakeriet. Barn är barn i sliter på skorna. Jo,de vet jag. Sen sa jag att de var så sista gången puma i dessa kvalitéer kom in i mitt hus. Dom visade hur man skulle se på en barn sko om man ville ha en bra sko med bra skydd vid tån. Sur var jag. Kände att de va nog sista gången jag ens handla där.



Hm,jaja ska sluta sura över de förbaskade skorna. Allt går åt Hälsingland känns de som. Imorgon ska jag åka med mamma och pappa till Enköping å hälsa på farfar min. Sen blir det att deklarera :)
- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Emma sa...

Sv: Oj såhär segt har jag nog aldrig svarat på en kommentar, men har verkligen inte hunnit.
Filmen var iaf våldigt bra, tycker du kan gå och titta på den ;) Sen så det där med akupunkturen, jag göra väl lite för allt möjligt t.ex pollen och alla går och gnäller över att dom är snuviga och det kliar i deras ögon men inte i mina så det funkar, men jag fattar inte hur sen så är det något med matsmältningen och det är helt sjukt han har gjort så jag är hungrig HELA TIDEN (suck!)
Haha om du har något du vill ha hjälp med, typ vad som hellst! Så gå på akupunktur.

Kram