tisdag 25 oktober 2011

NOLL KOLL,VERKLIGEN?!
Jag behöver en sekreterare… Eller bättra på mig!? Alla mina räkningar,viktiga papper,dagispapper ligger huller om buller i hela huset. Fast jag lyckas ändå betala räkningar i tid och de är huvudsaken.. De är efter den är betald som den springer iväg..

Alltid pinsamt när mamma ska hjälpa till och deklarera tex och man inte hittar alla kontrollpapper då dom kan ligga exakt var som helst i kåken. Man får vända upp å ner på hela mitt kontor. Verkar som jag har mitt kontor utspritt i hela huset som sagt =/

Varför har jag pärmar? Men använder dom inte fullt ut? Jag hade en tid jag var noga för något år sen då jag och W´s pappa hade nog precis flyttat ihop. Då hade jag koll på hans papper med som jag även har idag med. 

Nu kan jag ha perioder ibland. Vissa dagar är jag super bra å andra dagar sämre. Typ en dag sista månaden som jag samlar ihop allt och slänger in i en pärm. Fan så dåligt egentligen.  Jag är iaf bra på en sak. Skriva på räkningen vilken dag å tid den är betald å sen arbetsskadad som jag är på drömfabriken slänger jag dit en signatur. Haha,Så gör vi på jobbet. Bokför,loggar allt!

MEN!! Jag önskar jag var drottning på pappersfixet. Jag kanske lär ta tag i detta problem. Ha de som nästa års löfte till mig själv att kunna veta var jag lägger papperna…. Alltså i min pärm. Där rymmer dom i alla fall inte iväg. Någon som har liknande problem?

Annars då? Ja,de är sjukstuga här med hosta å snoriga näsor.. Å,mitt i allt planerar jag lite bak om vi ska fira Willes pappa nu i helgen som fyller nästa år. Får se om vi är friska tills dess.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
Så kolla gärna in min blogg:)