pajskal:
250 gram lchf-rostbröd
40 gram smält smör
fyllning:
300 gram riven västerbottenost
4 ägg
2 dl grädde
riven muskot
salt
peppar
tillbehör:
stenbitsrom
rödlök hackad
dill eller gräslök
creame fraishe
gör så här:
dela i mindra bitar och mixa det så de smular sig.
häll i de smälta smöret och blanda väl.
fördela i pajformen och låt stå kallt i 30 min.
sätt på ugen på 200 grader.
vispa ihop ägg och grädde och smaksätt med salt,peppar och muskot.
blanda ner den rivna osten.
gratinera i mitten av ugen i ca 25-30 min.
servera sedan med alla tillbehören som du vill ha.
250 gram lchf-rostbröd
40 gram smält smör
fyllning:
300 gram riven västerbottenost
4 ägg
2 dl grädde
riven muskot
salt
peppar
tillbehör:
stenbitsrom
rödlök hackad
dill eller gräslök
creame fraishe
gör så här:
dela i mindra bitar och mixa det så de smular sig.
häll i de smälta smöret och blanda väl.
fördela i pajformen och låt stå kallt i 30 min.
sätt på ugen på 200 grader.
vispa ihop ägg och grädde och smaksätt med salt,peppar och muskot.
blanda ner den rivna osten.
gratinera i mitten av ugen i ca 25-30 min.
servera sedan med alla tillbehören som du vill ha.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar