söndag 2 april 2017

I bilens tecken..

Intressant lĂ€sningđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ
Är lite fast.... 


I lördags var vi pĂ„ bilmĂ€ssan i VĂ€sterĂ„s och kollade in bilarna 😀 jag Ă€r lite inne pĂ„ suv efter som vi har en nu.
Man sitter bra i en sĂ„n och sĂ€kraređŸ‘đŸŒ
Vi mÄste byta bil sÄ smÄningom och vi kollar pÄ nya bilar och Àven begagnade.
Sjukt mycket pengar sÄklart.
Men om vi köper en ny ska vi Cascha in sĂ„ mycket vi bara kan đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜€ men vi har inte bestĂ€mt oss och inte rĂ€knat klart.
Vi provkörde en Skoda kodiaq idag. Den var sĂ„ perfa đŸ‘ŒđŸŒ bĂ€sta bilen jag har provkört just nu faktiskt.... sen körde vi en vw tiguan igĂ„r och det var i samma klass och ifrĂ„n samma platta sĂ„ Ă„ sĂ€ga😀
Men skodan var ju vĂ€ldigt fin, extra fin att köra och dessutom finđŸ‘ŒđŸŒđŸ˜€ stor och rymlig 😉 bild finns nere. Polis bilen Ă€r dock en VW touareg.



I lördags kom vĂ„ra vĂ€nner💖 jag fick fina blommor och ljusstakar ifrĂ„n mĂ€rket Ester och erikđŸ‘ŒđŸŒ Vi kĂ€kade pizza och skulle kĂ€ka tĂ„rta...... men den hann ramla ned i backen av en liten Felix som gick in i kylskĂ„pet och drog ned den🙈🙈🙈 "trasig tĂ„rta" kom kommentaren sen 😍😂 bus-Felix....




Nu ska jag sova😮😮😮😮

1 kommentar:

Maria - Wikers Liv sa...

Roligt med ny bil! (Men dyrt, som sagt!) Vi hade en suv tills för ett par Är sedan, en audi Q7, tokgilalde den bilden verkligen! Man sitter högt och bekvÀmt, som du sÀger. Dock blev den lite dyr i service och underhÄll nÀr den hade fÄtt nÄgra Är pÄ nacken, tyvÀrr. NÀr vi köpte ny sist nu, sÄ blev det en audi A6 allroad istÀllet, eftersom vi inte Àr i behov av 7sitsigt lÀngre. Den Àr ju minst lika bra som suven, frÀmst lite smidigare nÀr det ska parkeras ;) Q7 Àr en stor suv ;) Men visst... ibland tÀnker jag att det blir en Q7 nÀsta gÄng... saknar den lite ibland ;)
Lycka till med bilköpet!
Kram/Maria