fredag 8 augusti 2008

Skum dag.. =)

Oj, de vart inte alls långpass på mitt jobb idag och igår behövde jag inte ens åka in. Var ju bara i 4 timmar på jobbet. De är fortfarande stopp,och har varit sen tisdag v.31. Hoppas de får fart på grejjerna så man inte blir rastlös nästa gång. Redan 7,40 sa dom att jag ev skulle bli hemskickad eftersom de inte fanns jobb. De enda vi gjorde idag var att skriva lappar och klistra på ställen. Haha,snacka om dagis :) Skönt att ta de lungt också ibland ju. Inatt sov jag hos Marie och Uffe. Marie tog William inatt för jag skulle ju jobba. William kunde inte sova. Han hade nog magknip. Han låg och prutta,gnodde och pratade och kom inte till ro. Jag hörde honom enda upp.

Igår var vi hos Jossan och där fick vi lax,potatis,romsås och grönsaker. Ruskigt gott! Jag älskar lax. De är de bästa på någonsin jag har käkat. Funkar ganska bra med min "äta-nyttig-mat".. Var dock lite hunrig idag och kavla i mig lite för mycket mat. Så jag fick ångest. Inge mer sånt nu snälla Jannice. Jag står inte ut om jag ska hålla på dadda hela tiden. Skärpning. De får bli ändring. De var en som kommenterade att gå ut med stavar. Jag har redan stavar. Men knappt tid. Den tiden jag kan gå ut är med barnvagen och de känns inte riktigt som träning då. Men jag skulle kunna rulla vagnen en massor. Dock har de varit regn och fryssen ju. Hoppas på lite mer sol.

Jag köpte en bil pool idag till William och sen bollar som man har i (tänk dig mc donalds boll hav,fast mjukare bollar). riktigt bra. Han älskade att sparka och dona i den. Riktigt stor pool vart de allt. Kul att han gillade iaf. Sen köpte jag lite andra saker till honom. Men de ska han få senare,typ en del i jul osv. Men får handla mer saker åt honom sen. Hihi.

Jaha, någon i min familj,troligtvis jag har glömt plattången på i en dag så vårat hus kunde ha stått i lågor om inte jag såg de idag. De vart litet märke i väggen. Men vi ska göra om badrummet i vinter sen. Men dumma Jannice som stressar (om de nu var jag som hade den sist).. Nej, trött i ögat.
Love Jannice


3 kommentarer:

Josefin sa...

Men gud va söt han e!
Världens goaste ålder ju:)

Anonym sa...

Hej hej.. Vilken härlig bil pool.. ska han ha den inne nu i år eller?? så badar han i den nästa år kanske?? HIHI.. jätte fina bilder.. saknar wille :D

Kram Jessica

L I N D A sa...

Coool Poool