fredag 11 april 2008

jag ska, och jag måste

jag tjatar hela tiden om att jag är fet, ful och har äcklig hy! att mina ance syns jättebra och jag har tjocka lår och flottigt hår (som jag har ärvt av min kära far). varje gång jag speglar mig så blir jag bara deprimerad så jag har en del mål jag skulle vilja utföra som att bara äta skräp på helgerna, då man ska görat. men helst inte. äta mer frukt och grönsaker. ska på alla världens grönsaker och frukter. har iaf börjat gilla brocoli och paprika. de är verkligen inte likt jannice lindell. hon gillar bara "standard" grönsakerna. men jag är så stolt över mig själv att jag äntligen ska ta mig i kragen nu och göra dessa saker.

jag ska ut och gå . 1gång om dagen 10.000 steg.
göra ett mat och träningsschema.
äta regelbundna tider, äta ofta men små mål.
göra 50-100 sit-ups varje morgon och kväll.
äta mindre skräpmat osv. 5 av 7 dagars nyttig kost.
börjar äta frukost. (de är jag skit dårlig på).
gå upp tidigt om morgorna och hålla igång om dagen.
ev köpa träningskort (om jag har råd, annars kör ja på hemma)
använda upp mitt simkort på natiuls.

måste införskaffa mig en stegräknare, bra jumnastikskor, en bra våg med fettmätning och vikt. jag ska ta och köpa mig en omron BF 500, den är en avancerad våg som mäter bla. vikten, kroppsfett i %, vattenmängd i %, fysisk ålder, skelettetsvikt mm. skipper vet hon. har även läst om olika matrecept som ska vara nyttigt osv. jag måste klara detta nu. jag är så taggad, men de är ju aldrig kul att gå ner i vikt själv. man vill ju ha en träningspartner också. ska införskaffa mig vivatap-vatten som rena kranvattnet. finns ju i alla läckra smaker. naturell, citron, hallon och apelsin. 2 liter vatten om dagen. ska införskaffa mig vitaminer och protienpulver också. undrar om sånt är gott?! men gud vilken bra andedräkt man kommer få efter all träning och kost som gör de bättre i livet. hoppas jag klarar detta.

sen ska kilorna bara rasa ned hoppas jag. mitt mål är att gå ner 5kg, men helst mer. vill ha en snygg kropp i bikini så man slipper använda shorts eller linne på stranden ju *haha* de värsta är ju att mina mål kommer säkert spricka. jag tar ju hand om william och de är ju inte så lätt att bara "gå" ifrån honom. visst kan vi ut på promenad och så om dagarna, men de e ju promenader som man vill svettas och känna att man har gjort något bra. men jag ska börja ta jätte mycket promenader. minst 1 timme om dagen, eller iaf 4 timmar i veckan, typ! vi får väl se hur resultatet är om 8 veckor, om de har hänt något!? nu ska jag lägga på ett kål.


haha, hoppas jag har råd att gå ner i vikt. annars blir jag galen....

Inga kommentarer: