tisdag 16 september 2008

Då var de kväller då..




oj,denna kväll somnade william i tobbes famn. sen när han skulle lägga i honom i spjälsängen så vaknade han (han måste komma in i sömnen ett tag innan man kan lägga ner honom). men de gick bra till slut med. jag vet inte vad tobbe gör men han kan alltid få william att somna. visst jag kan också de. men tobbe är bättre. dom är kanske lika trötta och känner av sig till varandra. vad vet jag?

å,jag är jätte partysugen men jag har inte festat sen i slutet av augusti. jag är så duktig! jag har spart pengar,eller kanske slösat på william ist. vilket är mycket,mycket bättre :) men de blir väl säkert av något snart igen eller så blir de lungt. de kan ju också blir trevligt. har fått en städperiod då jag damsuger typ varje dag och tvättar fast jag inte har full tvättkorg. jag är sjuk jag vet. haha. men de är iaf skönt att jag har fixat och donat i studie/träningsrummet. de är städat där nu. så skönt!
i oktober ska jag och marie åka till strand (barnaffär) i västerås som har så fina kläder. kanske lite dyra kläder men så fina. ska köpa till jessica och stefans bebis när den har kommit. så kul och se om dom har något nytt. jag har ju inte varit där sen i somras och de var första gången jag shoppade i västerås då med. vill göra de igen. vill köpa ett "carrie halsband". jag är så kär i det..


går med spännande längtat och väntar på att syrran ska föda. man ränkar ner dagarna nu och de är så spännande. sätt igång och född nu tycker jag:) ska bli så spännande.. hihi,då får william sin första kusin på min sida och jag blir moster för första gången. hihi,skojjigt. nej,jajg kanske ska göra något annat nu. har sett på sex and the city boxen typ hela dagen. jag älskar den serien.. ååååå,kärlek alltså.. love jannice

Inga kommentarer: