måndag 29 september 2008

Min dag

Denna dag har varit bra trots allt.. Varit drygt att jobba imorse. Man är ju van att bara lite ledig sådärr inför jobbandet på fredagarna. Men nu fick jag jobba idag.. De gick fortatre på slutet.. Tog en stadsbuss hem bara för jag ville de skulle gå fort. Skulle ju träna idag. Men usch,vilken tid de tog och dyrt är de också. Åkte med 14,17 bussen ifrån jobbet. De ska ta 11 min att ta ned sig på stan. Hm,dom byggde om vägarna och sen var de två ungdommar som planka på bussen när de var en massor med elver som skulle på bussen och busschaffisen vägrade köra.. Klockan bara ticka på.. Till slut körde den endå trots att dom dära pojkarna inte behövde betala något.. Usch,sånt är fult tycker jag.. Hade ju klockat at jajg skulle ta 15 bussen ifrån stan. Såg på klockan och den var 14,59. Jag sprang från stadshuset till våran andra busshållsplats.. Jag han =) Så skönt..


tog en power nap och sov en bit på bussen trots att jag inte hade William inatt.. Så skönt att bara få vila en stund.. Sov mellan Järlåsa och Vittinge.. De är väl lite drygt 10 min iaf? SÅÅ SKÖNT! Sen tog jag en promenad till Marie och Uffe från Morgongåva Station. Där var Vivvi och Wille. DOm satt och lekte med bamseboken.. William vikar och klappart händerna jämt nu.. Så söt så! Åt en jättegod gryta Marie gjorde i ordning igår tills idag.. Med ris och grönsaker.. Sen åkte vi mot Heby. Där tränade jag på step-up:en.. Riktigt skönt alltså.. Sen hämta Wille och tog en dusch.. Wille har sovit i ca 1 timme nu.. SÅ han kom i säng i tid=) Duktig kille.. Imorrn vet jag inte vad jag ska göra om jag ska på promend till Heby kanske eller något.. Är sugen på göra något.. Vi får se.. Tobbe skulle iaf jobba över tyvärr =(


På onsdag börjar "Du blir vad du äter"... YEEES! Jag gillar de programet.. Man blir så glad över att få titta på sånt program när dom tränar,gör nyttig mat osv. Ska kika nu på internet om jag kan hitta något nyttig på tasteline... Hoppas..


1 kommentar:

Jessica sa...

Hej hej...

jo men de e tur att man inte ser slingorna på mig så bra.. så de e skönt.. Mem de blev bra ändå.. haha.. :D

Hoppas ni mår fint.. pusss