måndag 22 september 2008

Så skönt!!!

Hallå!! Har varit i Heby och tränat på step-up:en. Idag var de riktigt jobbigt. Jag gav gärnet idag. Var riktigt skönt att få svettas lite granna. Vi var dock 5 st på träningen. Men de gick bra endå och var roligt. Tänk att man håller i gång en timme. Undrar hur mycket kalorier försvinner. Ska nog ta med en banan nästa gång ist för att äta efter träningen. De var dumt gjort av mig. Hehe,men de blidde som de blidde. Hehe.

Har fått erbjudande ifrån Uppsalahem och hyra i Sävja. Anledning är att jag och Tobbe kan bo där i veckorna och helgerna blir de Vansjö. Sen så har ja närmare till jobbet om de skulle vara så. Men vi är plats 7 av 10. Så vi får se. De behöver ju inte vara lycka med oss. Men vi får se. Var ju bara en 1a också. Med hiss och våning 1. Men jaja. Vi får som sagt se vad som händer med den saken.

Var en sväng till Vivvi och Arne på kvällen också. Trevligt att träffa på dom. Usch,jag är trött nu. Ska sova snart.. Allt känns så bra idag.. Har varit en bra dag idag!!!!! Love Jannice

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj de kommer bli dyrt för er och bo i två ställen.. och om det är uppsalahem lgh, och ni är 7/10 så brukar man inte få dem. Den som är först brukar oftas ta den.. dem tar bara visning för de 5 första.. så gjorde dem för oss i almunge (sjöhage): ni kanske ska ta bort de erbjudandet på hemsdian, för de kommer bli svårt att hitta nått.

Åh va kul med step-upen.. tränar du bara där 1 gång i veckan?? pusss