måndag 22 september 2008

Vill ha/önskar mig!


Denna lilla mobil vill jag ha fast i rosa. Sjukt söt i den färgen.Hihi,de är en Sony Ericsson K770i en riktig fin mobil. Min mobil har ju börjat strejka och glappa. Jag vet inte vad de är för fel på mig för mina mobiler som jag har haft mår aldrig bra i min händer. Haha! Men jag har ju snart haft den i 2år tror jag. Fick väl den julen 2006? Dags att byta ut.
Hm,vet inte alls vad jag ska köpa till Tobbe i födelsedagspresent. De är så svårt med presenter till killar tycker jag. Han fyller 3 november och jag vill vara ute i god tid. Jag ska iaf köpa lite kläder till honom men jag vet inte alls om bara de räcker? Jag tror iaf att han blir nöjd med vad som helst. Men de känns ju så lite. Jag får tänka ut lite i min lilla skalle.
William har sovit lite middag nu. Han var en trött liten kille. Han somnade i min famn den lill skrutten. Så söt han är alltså. Riktig charmtroll. Han dansar och leker för fullt här hemma. Jag älskar den killen mest i världen. Hihi,han är ett lyckopiller. Funderar på lite julklappar och födelsedagspresenter till William. Har ju handlat en del. Men vill mer,fast jag har bestämt att jag ska spara nu ett tag.. Iaf vänta med de. Hihi,måste ju spara som sagt. Viktigt de.. Nej,jag kanske ska gå och göra annat.. Love Jannice

Inga kommentarer: