lördag 22 november 2008

Skönt med lördag =)

Hej hopp! Usch,så länge sen jag var hemma. Känns som flera veckor sen fast de bara är ungefär 3,5 dagar sen. Skönt att komma hem och till sina rutiner igen. Hur konstigt som helst när man bara släpper allt hemma och sen åker iväg,och sen kommer tillbaka. De blir inte ordning då. Hehe,har ännu inte kommit igång med att vara duktig och plocka undan efter mig. Men de blir bättre. Måste sätta igång med att tvätta massor med kläder. Var ju ett tag sen. Känns som hela tvättkorgen är full nu + den andra med. Behövs städa lite. Man kan inte lämna över huset i Tobbes händer i några dagar. De ser ut som en svinstia nu=)

Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag vill åka in till Uppsala och köpa julklappar. Spanade in lite julklappar då jag var inne i stan sist och kolla. Massor man vill köpa. Men jag ska begräna. I år blir de inte mycket julklappar alls. Inte som förra året.. Vill åka ut imorrn till Almunge och kolla på handbolls matchen också. Men vet inte om jag har tid. Lust har jag iaf.. Men jag tycker de är sjukt kul att köpa julklappar med så jag vet inte hur de blir. Men och andra sidan så vill jag till STHLM och köpa dom. Men jag vet inte om jag har råd med de i år. Vi åker ju ganska ofta till STHLM (eller nu var de ett tag sen) men iaf blir de en del shopping där med. Kanske blir i januari ist då när julen och sånt är över.. Jag har iaf bestämt mig för att följa med på Adams 20års fest den 25 dec på kvällen (då tobbe jobbar också). De enda jag måste fixa är barnvakt. Men vi får se. Vill gärna fira honom eftersom han alltid har firat mig och Tobbe. Vi missar ju honom jämt varje år. Lite slarvet har de blivit... Och han fyller ju faktiskt 20år..

Hur kul som helst att vara med William igen. Nu sover han och han har sovit i en halvtimme. Vi kollade på TV och busade nere så de vart lite sent i säng för honom. Men iaf,han är så söt. Han och jag busade. Vi har ju en stolpe mitt i vardagsrummet (eller stolpe och stolpe. den vill jag ta bort dock). där sprang vi runt och busa. Han både kröp och gick runt. så söt så! Mammas älskling. Var lite synda idag med. Pizza tills kvällsmat. Tobbe ville ha. Var dock inte sugen på den. Men sympati åt. Haha. fyfy! Nej,ska kolla runt lite. Har inte tagit bilder på ett tag! Kanske kan ta imorgon eller nått. Love

Inga kommentarer: