torsdag 4 december 2008

Lite inpuls sådärra.


vad otrevlig jag är varje gång. börjar inte ens med ett "hej"..

japp,dagen vart som den vart. blir dock inge jobba imorgon. kände att jag verkligen ville,men kan inte. känner mig endå inte riktigt bra trots att Tobbe ville jag skulle följa med och lämna hans cd spelare till Lowe i Västerås. Så jag fick hänga med efter lite handlat på Willys. mina frön fanns ju inte alls, inte vad jag såg =( tråkigt. Love bodde jättefint. en sådärra liten etta på 20 kvm. dock litet. jag skulle bli tokig om jag bodde så litet. men de är ju studentlägenhet så då förstår ju man. efter de tanka Tobbe bilen och vi käkade på donken. Lite dumt att vi käkade där. Vi som inte ska käka där. ett av mina nyårs luften kommer jag inte lyckas med tyvärr,men kan ju alltid försöka eller hur?

om vi känner fört och har lust och ork så ska vi till gränby och handla julklappar. jag har ännu inte handlat färdigt ännu. men som sagt gränby på lördag. är också nyfiken på alla nya butiker. ska kolla in en mobil också om priser och så. ska bara kolla. för jag tror jag väntar med att köpa mobil efter nyår,till och med till mars då jag fyller år. priserna sänks och om man har tur så har dom gått ner reält,förhoppningsvis. men min mobil kostar nästan 6000:- jag vill ha och jag tänker inte lägga ut så mycket pengar på en mobil som jag vill ha. lägger helst mellan 1000-2000:- men hellre billigare endå. jag är lite snål iaf när man ska köpa mobil. fast de beror på hur kär man är i telefonen. men jag tänker nog lite där med. mobiler håller max 2 år,efter 1år börjar den bli trasslig redan då tycker jag. så de är bättre att lägga något som håller längre än de. ja,som sagt.

men ska som sagt kolla på lite julklappar på lördag. wille ska med tror jag de blir. vi får se hur de blir. men antagligen följer han med. de är det med medecinen han ska ta. och nästa helg kan vi verkligen inte köpa juklappar och helgen efter det är krisigt men vill ha de överstökat. men vi får se. ev att de blir näst sista helgen. men de kan ju vara stängt och knas tider på affärer med. sen kommer de vara jätte många som är och stresshandlar. de vill inte jag. då blir de inte riktigt i skallen,plånboken och kassen för min del =) hihi. nej,ska väl gå och lägga mig. vill att de ska vara helg. Tobbe ska inte jobba alls denna helg. han ska bara vara med en jobbarkompis imorgon kväll och roa sig lite. Sen är han ledig! =)

Love

1 kommentar:

Jessica sa...

Fröna brukar inte alls finnas vid snacksen utan vid burkmaten, så iaf på ena willys i stan, så du kanske ska kolla där nästa gång gumman :) hihi..

jag ville också göra så med bilderna eller att man bränner de på cd skiva.. man är ju så rädd om datorn med alla bilder.. puss