torsdag 10 september 2009

Don’t wanna be alone

Sniffar nässpray och knaprar Alvedon. De är så de ska vara. Snorig som fasen. Synd att man är sjuk. Men de är på bättringsvägen… Har jag sagt några dagar nu?? Men nu känns de verkligen som de. Min chef kom fram idag och frågade hur min framtid ser ut. Jag sa att jag ville stanna kvar här på Fresse. Hoppas de blir någon fin tjänst där.. Kanske bara kan drömma ett tag om de? Skönt att de inte blev någon varsel. Men så tråkigt att de vart många som oroade sig i onödan.

Hm,vad ska jag mer säga? Jag vet faktiskt inte. Jag har inte så mycket att säga längre när nivån är på noll. De känns som jag har sagt allt som jag ska. Hm,ska packa till helgen. Sökes banankartonger. Kanske får ragga upp några på ICA eller något. Om ni har någon ensam kartong i ett hörn kan ni hojta till?! De behövs många kartonger för att få med mina saker. Haha. William ska till mamma och pappa imorgon så jag kan packa ifred. Jag är så vimsig nu för tiden så jag vet inte alls om jag skulle ha orken att packa annars :) De kan ju lätt bli fel om Wille lägger i Tobbes saker i min låda.

Nästa vecka är min sista vecka (vad jag vet än så länge). Men jag hoppas på att få en tjänst eller förlängt av något vis på drömfabriken. Jag vill verkligen inte gå hemma och vara arbetslös och känna mig rastlös. De skulle jag aldrig gå med på. Visst jag hade kunnat spenderat massor med tid med William. Men att gå pyjamas hela dagarna skulle få mig att känna mig sjuk… Haha,eller att dagen är förstörd?!?! Jag kan gärna gå en hel dag i pyjamas men inte FÖR länge. Då blir de fel….

Nej,kanske krypa ner i sängs och krya på sig! Love Jannice

PA220070

Inga kommentarer: