måndag 21 september 2009

Min lediga dag

Ja då har man varit hos doktorn. Kostade gratis och gick på ca 10 min. Jag tog ut min spiral. Jag har fått blödningar ganska ofta och kunde till slut inte se skillnad på vad som var min menstruation eller blödning. Så dom ville att jag skulle ta ut den så min menstruation fick gå tillbaka till de “normala” igen. Konstigaste är att detta hände sist jag hade spiral med?!?! Men då hade jag mer blödning och mer ont. Barnmorskan trodde de var något jag reagerade på för de är inte normalt konstaterade hon. Om jag hade infektioner eller något likande skulle hon höra av sig inom en vecka. Hoppas man inte har någon skit bara. Men de är jättekonstigt att de bara är jag som reagera på de? Riktigt varför kunde hon heller inte svara på… Tråkigt,för spiral var en höjdare tyckte jag.

Efter de sprang jag in på ICA och gick till Vivi och Arne där William var. Han har ätit hela dagen. Så duktig han har varit. Nu är vi hemma och då sover han en liten stund. Han var lite trött. Härligt väder,synd de blåser. Kollade igenom Williams silverskedar som han har fått i dop,födelsedag osv. Dom var helt svarta. Varför vet jag inte?! Dom kunde inte putsas och Tobbes mormor skulle åka in med dom till Sala för att fråga. Konstigt att de inte går bort?! Imorgon börjar jag att jobba med andra skiftet och de ska nog gå bra. Men jag kommer sakna mitt skift :( Ikväll åker jag in till Uppsala och Wille med. Love Jannice

100_0697

1 kommentar:

Jessica sa...

Hej gumman. de har inte hänt ella något, jag har bara röntgat hennes armbågar o höfter för att kolla så allt ser bra ut. man brukar göra det. plus att hennes syster o mamma hade fel på höfterna, så de va tvugna att avliva henne. de va därför jag gjorde det :)

ang dopskedarna så kan de utsätts för svavel. kolla sindan nere :)

http://www.smyckesmedjan.se/skotsel_silver.php

pusss