lördag 18 februari 2012

Inte trött?

Oj,kan verkligen inte sova. Legat vaken i sängen osövd i snart 1,5 timme. Inte lätt att sova när man har en blandad känsla av hunger å illamående. Gick ner till kylen för att kolla om jag kunde äta något men där ekar det å Tobbe å William ska åka å handla senare. Om jag inte kan somna om kommer fröken tryter fram inatt när jag ska jobba.

Fick en kommentar förr som jag tänkte besvara angående att lämna bort sina barn (läs JÄMT,OFTA) när dom är sjuka till äldre släktingar,bekanta då vi pratar 75 plus. Det jag mena var inget illa å alla tycker ju olika å detta skulle kunna diskuteras i evigheter. Jag tycker bara det är synd att föräldrar gör så mot sig själva å barnen å att de verkar bekvämt å billigt att göra så nu för tiden. Typ som som snabbmat;) Visst finns de dagar de kanske inte går att vaba men det jag menar är att man ska väl inte behöva lämna bort jämt,ofta? Det är min mening. Alla har ju olika tycken och olika liv såklart å det är ju skönt att de finns hjälp när de behövs å så för dom :) Men ur min synvinkel så skulle jag inte kunde lämna bort mitt barn. Jag vill ha kontroll å vara där för mitt barn när den är sjuk. Man lär sig nya knep varje gång å min son sover tryggt å bra nu för tiden :) Visst kundf jag med lämnade bort förr. Men skulle aldrig göra det idag som jag känner, har nog lite innanför pannbenet som säger nej. Dels för dom är gamla å skruttiga. Visst jag har äldre släktingar som kan å vill ställa upp men jag vill låta de vara pensionärer :) Visst,alla har säkert igen super ekonomi å så. Men man lär ju ha råd någon gång att stanna hemma?Någon som förstår mig nu? Å,lyssna nu. Såklart alla gör som dom vill. De ska inte jag lägga mig i. Skriver bara min åsikt igen eftersom jag fick ett anonym kommentar!

Men trevligt.... Försöka sova igen då :) natt vankas inatt igen. Hoppas den natten går super fort. Puss å kram

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Super bra blogg :-) Tittar in varje dag när jag kan. Håller med dig om detta med vabben. Det är dom du säger. "Bekvämt och billigt". Jag vet en i ert området (jag bor numera utanför ert området.. Vill vara anonym). Men detta par utnyttjar gamlingarna till fullo! Jag vet ju inte vad dom har för typ av liv men vad är det för liv att lämna bort barn? Jag blir lite förbannad rent ut sagt på människor som inte kan ställa upp för sina barn och sätter jobb i förväg. Men bra skrivet! /U

Anonym sa...

Håller med till punkt och pricko allt du skriver :-) Dock kan jag använda mig av äldre i familjen men inte varje gång. Bra blogg du har! Skriver jättebra om allt. Fortsätt så även om du får hård kritik ibland ;-) Kramar Sara

Anonym sa...

Oj,ser du ner på föräldrar som lämnar bort barn till äldre? =( Jag lämnar mina barn när dom är sjuka (har 3 stycken.. Ålder 4,3 och 1)för att jag ibland rent ut sagt inte orkar att ta hand om dom när dom blir sjuka och min man jobbar natt och jag behöver hjälp?! JAg tycker inte det är något fel att dom får komma bort lite. Visst det är jag som är föräldern och det är mina barn. Jag är väl i en svart svacka just och då jag försöker gå ner i vikt då jag väger över 100kg. Det är väl där tröttheten sitter mest. Jag brukar inte vara så öppen? Men vill skriva av mig då jag såg du "ogilla" det själv =(

jannice lindell sa...

Nej,ser verkligen inte ner på föräldrar som lämnar bort barn! Jag yttrar mig bara min åsikt! Alla gör som dom vill. Lycka till med viktnedgången=)

jannice lindell sa...

Ja,alla gör som dom vill=)

jannice lindell sa...

Tack så mycket! Skönt att några förstår mig... Fast de inte behöver vara så... Alla gör som de vill=) KRAM

lindy sa...

jag har fått underbara valpar, men har inga na,nförslag. släng gärna in ett namn eller två.. det vore super snällt! :(

Maria sa...

Mycket bra skrivet om jag får säga det själv. Håller med om att alla gör som dom vill. Men jag väljer helt klart att vara hemma med mina sjuka barn, kosta vad det kostar vill. Man skaffade ju inte barn för att få bättre ekonomi direkt;).
Fin blogg du har förresten:)

Maria sa...

Och något som gör mig ännu mer galen är när föräldrar skickar sina sjuka barn till DAGIS. Har själv jobbat på dagis och har nu min svärmor som jobbar där. Hände/händer flera gånger att när man ringer efter föräldrarna när barnen är sjuka att dom när dom kommer och hämtar sen säger att dom har kräkts en gång under natten osv. Gah, håll ungarna hemma när dom är sjuka. Vi har haft magsjuka på Olivers dagis och då har jag hållit honom hemma eftersom jag ändå är hemma på mammaledighet just nu. Vill verkligen inte få hem den vidriga sjukdom. Men sen finns det ju dom som skickar iväg syskon till dagis när den andra ligger hemma och spyr:/. Hur tänker man då? ven fast inte dom mår dåligt så kan dom ju vara smittbärare.
Aja nog om det. Hoppas du får träffa Jessica med familj och gosa bebis snart:)