onsdag 16 april 2008

Sunny day!!!!

usch, jag e verkligen världsbäst på att bränna mig! jag borde får guldmedalj för de *haha* tummen är extra tjock. man kan knappt röra den, men de ska nog gå bra så smånigom.. brände mig för en stund sen på vattnet till williams mat. jag gör i ordning några flaskor så slipper de ta tid att springa och göra i ordning maten när han blir hunrig. så de är perfekt! bara slänga in i micron sen. slipper man väcka tobbe också om han inte har hunnit åkt till jobbet..












idag har de vart en fin och solig dag. jag hade kläning, kofta och tight på mig idag! värsta sommarkänslan. har vart en sväng till vivianne och arne (tobbes mormor och morfar). fick pankaka där och william sov ute i hela 2 timmar. de är så lätt för bebisar att sova ute och blir ännu mer ju sommarn kommer. tänk när wille kan bada balja ute *hihi* sen har vi var hos tobbe föräldrar på kvällen. kikade lite på TV och donade lite..

har börjat planerat dopet lite mer intensivt nu. herregud. vi har skickat inbjudning till ca 70 människor. hilda matilda. hm, de här kommer bli dyrt *haha*, äh de går nog bra. men och andra sidan kommer han aldrig mer döpas. men de ska bli kul! vi har valt ut låtar som malin och sara (tobbes kusiner) ska sjunga. "de vackraste" och ev "känn en doft", men de kanske blir en låt till. vi får se hur de blir. ska prata ihop med tobbe imorrn efter hans jobb!














Imorrn blir de nog promenad om vädret tillåter. Behöver också hänga tvätt, diska och göra mat tills tobbe är hemma. ska se vad de står på vårt matsschema imorrn. vi ska minst äta nyttig kost 2-3 gånger i veckan också *hihi*

GOD NATT!!!!!!


Inga kommentarer: