måndag 20 april 2009

Cykeltur & Övningskörning!"

Ja,jag har ju länge önskat att ta en cykeltur med William. De har ju varit så fint väder med dock lite blåsigt då och då. Men idag tog jag och William en cykeltur till Morgongåva och han älskade de. Jag trodde han skulle skrika/gråta under färden. Men han skratta och prata och var tyst i några perioder. Tycker de är väl som att åka bil. Kolla ut i fönstret är de bästa som finns tycker William och lika så med cykelturen verkar de som… hittills :)

Nere på Ica så plockade jag mest bas varor. Tycker de är svårt att handla till Tobbe han är så kräsen. Men jag tvingar i honom de som jag gillar eller så lagar jag för de mesta sån mat som jag gör. Ja,om han ska önska något får han väl vara med och laga mat. Man ska ju samsas om sysslorna ju. Tycker iaf. Men då kommer han med sina argument att männen sköter bil & utegöra och kvinnor städ,matlagning och barnen. Men de tycker jag är lite vält gammalt. Vi lever ju nu inte förr i tiden. Lite väl att ta i sådär tycker jag. Han menar väl mest att de är inte så kul säkert? Men man kan väl inte göra roliga saker hela tiden?:)

När jag hade handlat klart så insåg jag att man fick handla blöjor för 99:- om man handlade för över 500:- och jag överstigne precis till 600:- typiskt. Hade väl egentligen kunnat tagit med de på cykeln heller. Men endå. Blöjorna håller på ta slut. Typiskt att glömma något fast man har nota med sig. Jag gick hem till Marie och Uffe med väldans packning. Träffade Tobbes sysslings mamma på vägen med. Hon var hurtig på lunchen och tog en promenad. Mötte sedan en gammal gubbe i seniorhusen och sa “nu har du full last”. Jag skratta lite och bara sa “aah”. William somnade och sov ca 2 timmar i sängen och tittade lite på TV medans.

Sen så har jag övningskör idag med. Blev en tur nere på parkeringen på Karlssons eftersom de var länge sen som sist. Så de var inte alls många bilar där och jag tänkte inte alls att jag hade övningskörs skylten. De kändes mer som man hade körkort när jag körde runt där. Jag är nog lite mer mogen nu sen sist och då sitter de bara. Inga kärringstop osv. De gick fint de dära. Jag fick köra hela vägen hem och Uffe tyckte jag var riktigt bra. Haha,kanske därför jag fick köra hem. Marie sa att hon kollade ute i fönstret och hon trodde de var Uffe som körde. Haha,så man kanske inte är så dårlig som jag har trott? De sitter nog ett körkort så småningom. Jag behöver de verkligen nu känner jag. Friare på något sätt. Men jag ska ta i min takt. Annars blir de inge bra. LoveDSC_1180

3 kommentarer:

Jessica sa...

Åh Kusinerna är söta.. och kusinfoto skulle vara jätte kul att fota :) Hihi.. de gör jag jätte gärna, vi kan ju höras om tid och så sen :)

Kul med övningskörning :) va kul att du fick köra hem sen också :) de måste var roligt.. var du inte nervös med att åka med tobbes föräldrar?? :)

Va roligt att wille tyckte om att cykla :) de skulel jag vilja sett :) Pusss

Typiskt att glömma blöjorna. de kan vi med glömma.. åh de är typiskt ju.. hihi.. men tur att de finns lite affärer nära här hos oss :)

72,2 i min barndomsstad sa...

Du är duktig. Det klart att du kommer att få ditt körkort. Ta det bara i din takt och stressa inte.
Puss i love you Mor

Stefan sa...

hm jag vet inte.. va jag önskar mig. presentkort på jack and jones, dressman , alina systems. Det är svårt att hitta på något.

var roligt med att övningsköra. det gick bra tror jag. snart får du körkort :D

Va kul med en cykeltur du och william kan förstå att hjan gilla det.

/stefan