tisdag 25 augusti 2009

:(

25586_1149784016

Jag längtar efter helgen. Jag vill ha helg nu. Snälla ge mig helg. Vi behöver helg. Skit också. Denna dag har varit så jobbig och frustrerande. Är sjukt trött på massor av saker nu. Inget funkar riktigt. Jag vill gärna glömma saker för tillfället men de är ju bara en dum ursäkt. Ska ta i tu med saker imorgon bitti. Ska försöka sova om jag väl kan. De är mycket i skallen som snurrar nu. Livet är som en berg och dal bana. Snurr,snurr,snurr!

Jag blir ledsen. Denna dag har varit förbannat jobbig. Inget som har funkat på jobbet alls. Då menar jag ingenting. Haft de väldigt tråkigt. Sen när man kommer hem öppnar man lönen. Den var låg och tråkig. Så nu gäller de att man spar. Sen öppnar jag ett okänt brev som jag aldrig har sett förut,aldrig någonsin. Jo,då får man ett brev från **PIIIIPPIIIIP**. Men va?? Jag har inte en gjort något fel. Jag vet att jag skickade in detta via brev och att Marie hjälpte mig med de. Jag blir så arg. Nu måste dom ha slarvat bort de…. Tack för den ni. Ska ringa dit imorgon. Åh,vad jag hatar sånt hära. Blir less. Hoppas dagen imorgon blir bättre. Jag är inte alls på humör. Allt skiter sig för mig just nu…… Nej,de faller lätt tårar från kinden. Så svag jag känner mig. Helvete också.

Nej,jag skulle behöva en 10 timmars sömn. Men jag vet att jag inte kommer få de inatt. Tänker massor. Tobbe,Uffe och hans jobbarkompis har ÄNTLIGEN börjat med staketet. Så jäkla kul när jag kom hem och såg att de hade börjat. Äntligen alltså. Så jag har väntat och längtat. Nu snart slipper man oroa sig över att Wille ska springa på vägen. De blir lättare att vara ute och inte passa honom på de sättet utan att kunna koppla av alltså. Ja,ni som har staket vet vad jag pratar om?? Så de ska bli skönt att de äntligen kommer upp ett Gunnebo och staket. Jippi!!! Helgen väntas många äventyr. Efter denna helg hoppas jag på att de ska “lugna” ner sig lite. De luktar övertid på jobbet men men jag vill faktiskt inte jobba denna helg om de blir jobb. Tobbe ska vara med sina vänner fre kväll så jag vet inte om jag kan jobba heller isf =/

Nej,sova. Love Jannice

2 kommentarer:

Jessica sa...

åh så skönt att de har börjat med staketet =) härligt..

hoppas de löser sig med brevet :) och att du spar lkite pengar nu.. puss

L I N D A sa...

Tror du är mycket som mig... en grubblare...