onsdag 29 april 2009

Allergisk?! =/

Har varit med skrutten till BVC idag. Vi tog en promenad dit från hemmet och dit. Vi gick in och prata med en doktor. Fick svar på en del frågor och sen ställde han frågor till mig. De misstänktes pollenallergi. Jag hoppas verkligen inte de kommer bli besvärligt för skrutten. Dom skickade en remiss till Enköping så vi väntar på kallelse i brevlådan. Jag hoppas verkligen vi får en passande tid nu när jag ska jobba och så. Dom ska då kolla upp lite allt möjligt. Hoppas dom kollar de mesta inom allergin. Verkligen inge kul. Hoppas verkligen inte William är allergisk mot djur bara. Tråkigt om han skulle vara de. Tycker faktiskt inte han har visat något. De är väl hostan som vi inte riktigt vet när om den kom före eller efter han träffar små hundarna. Men jag tror han hade hostan före. Han hade iaf fått recept på droppar mot pollen som vi skulle ta.

Vi gick vidare ner på Karlssons. Skulle kolla om de var rea eller nyinkommet. Såg en söt skottkärra som jag bara måste köpa till William så småningom. Den gick på en hundralapp. Var så nära att köpa den. Han tycker de är så kul med att åka skottkärra så jag tänkte han kanske tycker de är kul att köra den också. Köpte sån där stol man har när man campar och liknade saker sån barnstol som man fäller ihop till William. Sen ringde jag mamma och hon sa jag skulle köpa till Alexander och sen två som hon kunde ha hemma hos sig. Köpte en film med Matthew Maconhey och Kate Hudson. Någon ny film som dom har gjort senaste. Är trött. Skulle behöva lägga mig i tid ikväll. Ska upp och jobba imorgon. Blir morgonpass som tur. Skönt de ju. Nej,ska vila lite. Tobbe åkte iväg med William nyligen. Vi vart lite sura på varandra. Jag sa jag behövde mjölk och han ville inte handla så där härmade han mig och då vart jag arg. Man ska inte härmas tycker jag. Haha,mina hormoner är som dom är när man har lingonveckan :) Hihi. Love100_1632 - Kopia2

5 kommentarer:

Jessica sa...

Tråkigt att ni bråkade.. inge kul att ha lingonvecka.. de vet jag. har redan haft min.. skönt..

Ok, synd om han skulle vara allergisk mot pollen elelr djur.. :(
http://allergi.nu/ar-du-allergisk/
en bra sida att läsa =)

Jaså en stol till alex också som han kan ha hos sin mormor och morfar, då blir han glad :) då kan ville o han sitta i dem och fika..

pusss

Stefan J sa...

hoppas han inte är allergisk. inge kul. hoppas det bara är eksem isf.

/stefan j

Jessica sa...

Jo ska du till hv den 16 maj? PYss

Josefin sa...

skönt att höra att åtminstonne nån mer e nykter:)Kram till dig!

Jessica sa...

Trevlig valborg gumman, hälsa familjen :)

Puss jessica, alexander, stefan och ella